skip to Main Content

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Denne politik beskriver, hvordan Tivoli behandler de personoplysninger, som Tivoli indsamler i forbindelse med Tivolis Balletskole.

Behandling af personoplysninger
Denne politik beskriver, hvordan Tivoli behandler de personoplysninger, som Tivoli indsamler i forbindelse med Tivolis Balletskole.

Dataansvarlig
Det er Tivoli A/S, CVR-nr. 10404916, Vesterbrogade 3, 1620 København, (Tivoli) der er dataansvarlig for den indsamling og behandling af personoplysninger, der er beskrevet i denne politik.

Indsamling af personoplysninger
Tivoli indsamler, lagrer og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med tilmelding til Tivolis Balletskole samt brug af funktioner på hjemmesiden. Disse personoplysninger vil ofte være navn, adresse, brugernavn, password, e-mailadresse og telefonnummer.

Oplysningerne indsamles som udgangspunkt direkte fra dig. Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling.

Vi kan også behandle andre oplysninger, som du vælger at sende til os. Når du oplyser os personlige oplysninger om en anden person, er du ansvarlig for, at du har lovligt grundlag til at formidle disse oplysninger på vegne af den anden person.

Vi indsamler kun følsomme oplysninger (eksempelvis helbredsoplysninger) i det omfang, du selv sender dem ind til os eller indirekte ved at du tilmelder dig vores Parkinsonhold.

Hvilke oplysninger behandler vi og hvorfor?
Elev på Balletskolen:

De personoplysninger, som du afgiver ved tilmelding til balletskolen, vil blive brugt til at gennemføre tilmeldingen, herunder betaling og efterfølgende administrere dit medlemskab af foreningen. Dine tilmeldingsoplysninger behandles på grundlag af den indgåede aftale.

I løbet af dit medlemskab kan Tivoli indsamle yderligere personoplysninger om dig, som er relevante for balletskolens legitime interesse i at kunne tilrettelægge træning og have overblik over ressourcer, herunder eventuelle sygdomme eller skader. Endvidere kan balletskolen indsamle oplysninger i forbindelse med din deltagelse i rejser, herunder pasoplysninger.

Der indhentes særskilt samtykke ved tilmelding til brug af eventuelle fotos/optagelser. – 2 – Ved tilmelding til et hold hos Tivoli Balletskole, opretter du et brugernavn og en adgangskode. Det er dit ansvar at opbevare disse informationer på betryggende vis.

Markedsføring og nyhedsbreve
Tivoli Balletskole udsender ca. 4 gange årligt et Nyhedsbrev, og vil generelt sende opdateringer om holdændringer, events eller lignende i mails. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at rette henvendelse pr. mail på balletskolen@tivoli.dk eller på sin medlemsprofil.

Vi gør opmærksom på, at brug af personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, hvis du forinden har afgivet sit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden samtykke. I dette tilfælde vil vores grundlag for behandlingen af dine personoplysninger være Tivolis legitime interesse i at foretage markedsføring.

Brug af hjemmeside
Tivoli anvender cookies på vores hjemmesider og applikationer. Disse kan indsamle personoplysninger. Anvendelse af cookies og behandlingen af personoplysninger i den forbindelse er nærmere beskrevet i vores cookiepolitik, som kan findes her.

Tivoli har adgang til oplysninger om besøgende på Tivoli Balletskoles hjemmeside samt de besøgendes brug af hjemmesiden og dennes funktioner. Når du har besøgt hjemmesiden, kan vi indsamle følgende oplysninger om dig, afhængig af dit samtykke:

• Generel færden på hjemmesiden
• Enhedstype
• Browsertype
• Styresystem
• IP-adresse

Denne information kan bruges til at forbedre hjemmesiden og vise dig relevante annoncer. Vi bruger derudover data om vores brugeres navigation på hjemmesiden, for at forstå, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre.

Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre hjemmesiden.

De indsamlede data behandles på grundlag af dit samtykke. Dette samtykke kan altid kaldes tilbage, ved at trykke på cookie-pop-up’en i venstre hjørne på hjemmesiden, hvor du i bunden kan ændre eller kalde dit samtykke tilbage. Tilbagekaldelsen har kun fremadrettet virkning.

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere, fx Google, Facebook, LinkedIn og Adform. Vores partnere – 3 – kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din øvrige brug af deres tjenester. For mere information om deres brug af dine oplysninger henvises til vores partneres privatlivspolitikker, som du kan finde links til i vores cookiepolitik.

Andre formål:
Tivoli kan i tillæg til ovenstående formål ligeledes behandle dine personoplysninger med henblik på at opfylde lovkrav eller for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare retskrav.

Hvem deler Tivoli dine personoplysninger med?
Tivoli videregiver ikke dine personoplysninger til tredjeparter uden din tilladelse. Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det dog være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet.

Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Tivoli. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet legitimt grundlag, herunder hvis vi er forpligtede til at opbevare oplysningerne i medfør af gældende lovgivning. Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Tivoli behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som Tivoli har registreret, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring.

Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du rette henvendelse til:
Tivoli A/S Att.:
Balletskolen
Vesterbrogade 3
1630 København V. – 4 –
E-mail: balletskolen@tivoli.dk
Telefon: +45 22 23 73 15

Sikkerhed
Tivoli lægger stor vægt på, at alle personoplysninger behandles fortroligt, og oplysningerne vil kun være tilgængelige for et begrænset og relevant antal medarbejdere hos Tivoli, der er instrueret i, hvordan personoplysninger skal behandles for at undgå, at oplysninger tilintetgøres eller kommer uvedkommende i hænde.

Vi anvender Klubmodul, som ejes og administreres af Klubmodul ApS, til at indsamle og behandle oplysninger om vores medlemmer og brugere. På den måde er vi sikret at alle personoplysninger, du giver opbevares på sikre (kodeordsbeskyttede og firewall-beskyttet) servere, at alle elektroniske transaktioner indgået via hjemmesiden vil blive beskyttet af krypteringsteknologi (SSL – Secure Socket Layer), og at vi ikke gemmer kreditkortoplysninger eller deler dem ikke med en tredjepart.

Opbevaring af personoplysninger
Tivoli sikrer den nødvendige ajourføring af de opbevarede oplysninger, så personoplysningerne til enhver tid er korrekte.

Dine personoplysninger vil blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt for Tivoli, at behandle eller opbevare dem til brug for ovenstående formål eller på grundlag af andet legitimt formål, herunder på grundlag af gældende lovgivning eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Dine oplysninger i forbindelse med dit medlemskab vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udmelding.

Bogføringsmæssige oplysninger gemmes i 5 år efter udløbet af det pågældende regnskabsår, jf. bogføringslovens regler herom.

Oplysningerne kan ligeledes blive opbevaret længere i anonymiseret form, dvs. det ikke længere vil være muligt at relatere oplysningerne til dig.

Kontakt
Hvis du medlem har spørgsmål til eller ønsker at klage over behandlingen af personoplysninger, kan medlemmet altid kontakte Tivoli via e-mail eller telefon som angivet ovenfor. Du kan også rette henvendelse til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500

København Version 2.0, 2. marts 2022

Back To Top