skip to Main Content

Se på uge/ Åbent hus:
2 gange årligt er der mulighed for at overvære undervisningen. Som regel i oktober og i marts måned. Disse to uger åbner vi dørene, så forældre og søskende kan overvære træningen. Grundet Covid-19 restriktioner om forsamlingsantal gennemføres efterårets ”Se på uge” virtuelt.

Julebal:
I december måned afholder vi vores store traditionsrige Julebal for alle balletskolens elever. Det er rare timer med et kæmpe juletræ i Lumbye-salen i Tivolis Koncertsal, hvor vi hygger, danser, spiser og bliver underholdt. Juleballet er kun for eleverne og ikke for forældre. Grundet Covid-19 restriktioner om forsamlingsantal må juleballet 2020 desværre aflyses.

Summer Camps:
I uge 26 2021 afholder vi Sommer Camp for 8-10 årige samt 11-14 årige med vores egen lærerstab. Sommer Campen afsluttes med en lille optræden.

I uge 30 2021 afholder vi International Summer Intensive for øvede elever (Niveau 4 og op) fra ind- og udland med internationale gæstelærere i samarbejde med førende statslige balletskoler fra hele verden, deriblandt National Ballet School of Canada, Ballettschule des Hamburg Ballett, Bolshoi Ballet School og University of North Carolina School of the Arts.

Back To Top