skip to Main Content

SKOLEKORT

Som elev hos Tivoli Balletskole modtager du et Skolekort, der giver dig adgang til Tivoli og Tivolis forlystelser. Vi arbejder på at oprette tilmeldte elever hurtigst muligt i systemet, men der kan gå op til 14 dage, før du kan udleveret dit adgangskort.

Du får lavet til Skolekort hos vagterne i Personaleindgangen, Tietgensgade 12.

FØLGEKORT

Udover elevens eget adgangskort/Wildcard, gives der 2 gratis Følgekort pr. familie, til alle elever under 18 år. Kortene giver fri adgang til alle Tivoli sæsoner og kan benyttes i alle Indgange. Udenfor sæson og inden åbningstid kl. 11:00 kan indgang kun foregå via Personaleindgangen, Tietgensgade 12 og kun i forbindelse med følgeskab af elever til træning. Specifik vejledning om adgang ifm. følgeskab udsendes efter tilmelding til balletskolen.

De 2 personligt navngivne følgekort med foto, vil være Tivoli Exclusive kort indeholdende LUX programmets rabatter og fordele. Læs mere HER 

Ved udmeldelse fra Balletskolen lukkes følgekortene samtidigt med elevens adgangskort. 

TIVOLI UDENFOR ÅBNING

Uden for Tivolis fire sæsoner (Vinter, Sommer, Halloween, Jul), er det STRENG FORBUDT for elever og ledsagere at gå rundt i Haven. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager.

Benyt kun ”klinkestierne”, hvor der ligger fliser, når du skal frem og tilbage, og vær opmærksom på lastbiler og andre fartøjer, der kører rundt i Haven og gør klar til den kommende sæson.

Uden for Tivolis fire sæsoner, er det kun muligt at benytte sig af personaleindgangen, og det er ikke muligt at prøve forlystelser.

Back To Top
error: Content is protected !!