Johanne Høy er uddannet danser fra Det Kongelige Teaters Balletskole. Her fik hun et bredt kendskab til forskelligt repertoire, og hun stiftede allerede her bekendtskab med undervisning af børn via Kompagni B. Herefter dansede hun et år på School of the Hamburg Ballet v. John Neumeier.

Siden 2014 har hun undervist både børn, unge og voksne i privat balletskole regi. Johanne har for øje at formidle stærk grundteknik samt musikalitet i sin undervisning. Hun nyder at undervise børnene og se dem udvikle sig fra små balletfrø til unge dansere. Disse erfaringer tager Johanne med sig som balletinstruktør hos Tivolis Balletskole.

Johanne Høy er endvidere ansat som administrator hos Tivoli Balletskole. Hun er uddannet fra CBS, hvor hun har en bachelor i Erhvervsøkonomi og Projektledelse. Johanne har stor erfaring med ledelse indenfor den kunstneriske verden gennem mange år som konstitueret leder og projektleder af privat balletskole. Hun har udviklet, koreograferet og afviklet forestillinger i en lang årrække og har sideløbende løst det administrative arbejde som følger med driften af en balletskole. I ansættelsen på den private balletskole bidrog Johanne endvidere til den kommercielle udvikling af skolen. Al denne erfaring vil Johanne nu trække på i sit virke som administrator.