Skip to content
JENNIFER WAGSTAFFE

JENNIFER WAGSTAFFE

Ballet- og pilatesinstruktør

Jennifer Wagstaffe er ballet- og pilatesinstruktør på Tivoli Balletskole siden 2015. Jennifer er også del af Tivoli Balletskoles særligt uddannet lærerteam, der siden 2016 underviser i Dans for Parkinson’s. Jennifer er engelsk og uddannet som balletdanser på Central School of Ballet, London (BA Hons) og som Pilatesinstruktør fra både Balanced Body og Body Control i Matwork, Reformer, Pilates Chair og Cadillac. Jennifer desuden certificeret i Dance for PD® Advanced Teacher Level under David Leventhal – det originale danseundervisningssystem for Parkinson’s patienter fra USA.

Jennifer er stadig i gang med sin aktive karriere som balletdanser, og har siden 2010 været del af Tivoli Balletteater. I løbet af sin karriere på Pantomimeteatret har hun fortolket mange roller, deriblandt Columbine (Pantomimerne), Effy (Sylfiden) og den Onde Stedsøster (Askepot). Jennifer har medvirket som danser i flere operaer på Det Kgl. Teater, deriblandt Carmen, Turandot og Salome, og spillet rollen som Meg Giry i musicalen Phantom of the Opera på Det Ny Teater. Jennifer har optrådt over hele verden, bl.a. med Phantom of the Opera’s verdensturné og ved HM Dronningens statsbesøg i Jakarta, Indonesien.

Pilates har stor betydning for Jennifer, både i sin karriere som aktiv balletdanser og som underviser. Pilates er for Jennifer ligesom ballet: en rejse, man aldrig bliver træt af eller færdig med – fuld af udfordringer og nye vinkler, som hun udforsker med sine elever og hjælper dem på vej med.

Jennifer er en efterspurgt underviser, der også er fast tilknyttet Tivoli Balletteater og Moving Mensch Pilates. Hun har også gæsteundervist i Pilates på Den Kongelige Balletskoles sommerskole i 2017 og 2018.

Back To Top
error: Content is protected !!